• Vaša košara je trenutno prazna!

Pozdravlja vas Brumec Andreja

Zasebnost in piškotki / Privacy

JAMSTVO KUPCEM GLEDE VARNOSTI in POLITIKA PODJETJA

Za ogled celotne POLITIKE PODJETJA (10.2020) kliknite sem. 

Pomembno nam je, da ste s tem spletnim mestom zadovoljni. Zagotavljanje zasebnosti in varnosti vseh podatkov, ki jih delite z nami na tem spletnem mestu, je pomemben del tega zadovoljstva. Zato želimo biti iskreni in jasni glede tega, kako ravnamo z vašimi osebnimi podatki. Naši pravilniki so vam na voljo v nadaljevanju besedila. Če imate kakršna koli vprašanja o teh pravilnikih, nam pišite na lokalno predstavništvo pisarna@forever.si . 

Ta pravilnik se nanaša na podatke, ki jih zbiramo, ter kako jih uporabljamo in ščitimo. Vse informacije v tem besedilu se nanašajo na podjetje Forever Living Products Hungary ltd., Podružnica v Ljubljani in vse njegove odvisne pravne osebe v skupni lasti (s skupnim poimenovanjem »FLP« v nadaljnjem besedilu). 
FLP ne bo delil vaših osebnih podatkov z nobenim zunanjim podjetjem ali prodajalcem, RAZEN s tistimi, ki so neposredno povezani z vašim poslovanjem s podjetjem FLP. Vsa neodvisna podjetja, ki delajo za nas in od nas prejemajo osebne podatke, so pogodbeno zavezana k ohranjanju zaupnosti podatkov, ki jim jih posredujemo. 

NAKUP IZDELKOV
Nakup izdelkov je možen na dva načina:
(1. način)
Za vse REGISTRIRANE ČLANE (FBO) na osnovi odobrene FOREVER BUSINESS OWNER prijavnice. Minimalna vrednost nakupa znaša 55 EUR + DDV. Popust glede na marketinški načrt sistem upošteva samodejno že pri pripravi naročila

ali
(2. način) 
Kot GOST brez FOREVER BUSINESS OWNER prijavnice. V tem primeru ni omejitev glede minimalne vrednosti nakupa in obenem ni možnosti popusta na izbrane izdelke. Pri nakupu kot GOST lahko podate člansko številko (kodo) osebe, ki vam je priporočila izdelke.

NAKUPOVANJE S KREDITNO KARTICO 
Ko naročite izdelke na spletnem mestu, moramo poznati vaše ime, e-poštni naslov, telefonsko številko, poštni naslov ter številko kreditne kartice, kodo za preverjanje in datum poteka veljavnosti kartice. To nam omogoča, da izpolnimo vaše naročilo in vas obveščamo o njegovem stanju.  Za vašo varnost in zaščito se tudi vsi ti podatki šifrirajo pred prenosom po internetu. 

DOSTAVA NAROČIL IN STROŠKI DOSTAVE
Med pripravo vašega naročila lahko izberete način in kraj dostave oziroma vaše naročilo lahko tudi osebno prevzamete v naših prodajalnah. Stroški dostave se obračunajo ob pripravi naročila (velja za dostavo preko kurirske službe) oziroma ob predaji paketa (velja za dostavo preko Pošte Slovenije). 

NE ŽELITE UPORABITI KREDITNE KARTICE ZA SPLETNI NAKUP? 
Nič hudega. Izberite drugačen način plačila vašega naročila npr. plačilo po povzetju, osebni prevzem ali pa plačilo z bančno transakcijo po predračunu. Za informacije o plačilu lahko pokličite lokalno pisarno na telefon 01 562 36 40. 


REGISTRACIJA 
Ker želimo pogostim uporabnikom spletnega mesta zagotoviti večjo priročnost in posebne storitve, boste morali opraviti registracijo. Ta registracija je obvezna in na voljo vsakomur, ki želi kupiti izdelke. Med postopkom registracije vas bomo prosili za vaše ime, naslov, podatke za plačevanje s kreditno kartico, podatke za pošiljanje izdelkov in splošne demografske podatke.

S temi podatki bomo obiskovalcem olajšali uporabo spletnega mesta: 
1. Od pogostih obiskovalcev ne bomo zahtevali ponovnega vnosa ponavljajočih se podatkov ob vsakem obisku spletnega mesta. 
2. Obiske spletnega mesta bomo prilagodili posameznim pogostim obiskovalcem tako, da vam bomo priporočali izdelke, za katere ste izrazili zanimanje, in vas nagovarjali z imenom. 
3. Vaš e-poštni naslov bomo dodali na seznam prejemnikov, ki so privolili v prejemanje e-poštnih obvestil o znižanjih izdelkov in drugih informacij o podjetju v okviru naših e-novic. 


POVEZAVE DO DRUGIH SPLETNIH MEST 
Spletno mesto webshop.forever.si vsebuje povezave do različnih spletnih mest tretjih oseb (naprimer Facebook, Youtube...). Ta spletna mesta zagotavljajo našim strankam dodatne informacije, ki lahko izboljšajo vašo izkušnjo nakupovanja na spletnem mestu webshop.forever.si. Vsa ta spletna mesta so lahko last drugih podjetij in delujejo neodvisno od spletnega mesta webshop.forever.si. Imajo svoje ločene pravilnike o zasebnosti in zbiranju podatkov. Podjetje Forever Living Products ne prevzema nobene odgovornosti za neodvisna dejanja ali pravilnike teh neodvisnih spletnih mest ter za vsebino ali postopke, ki jih ta spletna
mesta uporabljajo. 


PRAVILNIK O POVRAČILIH ZA KUPCE
Kupcem jamčimo 100-odstotno zadovoljstvo z izdelki. V tridesetih (30) dneh od dneva nakupa lahko maloprodajni kupec
(a) pridobi nov nadomestni izdelek za kateri koli pomanjkljiv izdelek; ali (b) prekliče nakup, vrne izdelek in dobi vračilo celotne kupnine, vendar brez stroškov dostave. V vseh primerih je treba viru nakupa
zagotoviti ustrezno obvestilo, dokazilo o datumu nakupa in pravočasno vrnitev izdelka. FLP si pridržuje pravico do zavrnitve ponavljajočih se vračil izdelkov.  Ob nakupu izdelkov od FBO-ja (»FLP Forever Business Owner«) ali prek njega je za zadovoljstvo stranke in zamenjavo izdelka ali vračilo kupnine odgovoren predvsem zadevni FBO. Če pride do spora, bo podjetje FLP raziskalo dejstva in razrešilo težavo. Če podjetje FLP izplača gotovino, bo zaračunalo enak znesek nazaj FBO-ju, ki je ustvaril dobiček s prodajo izdelkov.

PRAVILNIK O ZAMENJAVI IZDELKOV IN POVRAČILIH ZA FBO-JE (»FOREVER BUSINESS OWNERS«) oz. ČLANE
V navedenih posameznih jamstvenih obdobjih bo podjetje FLP zagotovilo nov nadomestek za enak izdelek v zameno za pomanjkljiv izdelek ali izdelek, ki ga je maloprodajni kupec vrnil FBO-ju (»Forever Business Owner«), ker z njim ni bil zadovoljen. Za tako zamenjavo bo potrebna naša odobritev predloženega dokazila o datumu nakupa. Poleg tega bomo za zamenjavo izdelkov FBO-jem v primerih vračil izdelkov s strani maloprodajnih kupcev zahtevali dokazilo o prodaji maloprodajnemu kupcu, pisno dokazilo o preklicu nakupa skupaj s podpisanim potrdilom o povračilu sredstev ter vrnitev izdelkov ali prazne embalaže. Pri tem je obvezno, da je nakupe opravil kupec, ki tudi vrača izdelek. Ponavljajoča se vračila izdelkov istega kupca bodo zavrnjena.  Podjetje Forever Living bo odkupilo neprodane, za prodajo primerne izdelke FLP, ki so bili kupljeni v zadnjih dvanajstih (12) mesecih s strani katerega koli FBOja, ki se odloči za prenehanje poslovanja s podjetjem FLP. Pri takem odkupu mora zadevni FBO najprej posredovati podjetju FLP pisno obvestilo o svoji nameri prenehanja poslovanja z njim ter o odpovedi vsem povezanim pravicam in privilegijem. FBO, ki zaključuje poslovanje, mora izpolniti obrazec za vrnitev izdelkov in podjetju FLP vrniti vse izdelke, za katere zahteva vračilo kupnine, skupaj s potrdilom o nakupu. Ko FBO, ki zaključuje poslovanje, vrne izdelek, se odštejejo vse nagrade in dobroimetje, ki jih je za te vrnjene izdelke prejela njegova zgornja linija.
Če se je dobroimetje uporabilo za kakršno koli napredovanje po liniji, FBO-ja ali nekoga iz njegove nadrejene linije, bo to napredovanje ostalo v veljavi. Po preverjanju dejstev bo FBO, ki zaključuje poslovanje, prejel od podjetja FLP potrdilo o povračilo kupnine v znesku, enakem FBO-jevi nabavni ceni vrnjenih izdelkov, vendar brez nagrad, ki jih je FBO osebno prejel od svojega prvotnega nakupa, ter stroškov za ravnanje, pošiljanje in morebitnih drugih ustreznih stroškov. Po povračilu kakršnih koli stroškov ali škode, ki so posledica morebitnega negativnega ravnanja FBO-ja, bo podjetje FLP FBO-ja odstranilo iz svojega načrta trženja in FBO-jeva celotna spodnja linija se bo premaknila navzgor neposredno pod višjega sponzorja (FBO-ja) v trenutnem zaporedju. »Pravilo odkupa« je zasnovano tako, da sponzorju in podjetju nalaga obveznost zagotavljanja, da sponzorirani FBO kupuje izdelke premišljeno. FBO-ji ne smejo kupiti več izdelkov, kot jih lahko uporabijo za svoje poslovne in osebne potrebe. Sponzor si mora karseda prizadevati, da FBO-jem zagotovi priporočene smernice, tako da bodo FBO-ji kupovali samo toliko izdelkov, kolikor je potrebno za zadovoljitev neposrednih potreb prodaje, in kupili dodatne izdelke šele po prodaji, porabi ali drugačni uporabi 75 % zaloge izdelkov. Izdelkov, za katere so bile že prej potrjene prodaja, poraba ali drugačna uporaba, ne bomo odkupili po »pravilu odkupa«.  
To besedilo je povzetek pravilnika, merodajen je pravilnik naveden v politiki podjetja. Za ogled celotne POLITIKE PODJETJA kliknite sem. 
FBO-ji se morajo seznaniti s trenutno veljavnimi pravilniki oziroma politiko podjetja prek povezave na naslovu www.forever.si in www.foreverliving.com. Lahko se tudi obrnejo na službo za podporo strankam na telefonsko številko 01 562 36 40.
 
Klikni sem za ogled celotnega OBVESTILA O ZASEBNOSTI  / Click here for PRIVACY NOTICE 

Osebni podatki naših uporabnikov so eno izmed področij, kateremu posvečamo izredno skrb in pozornost. Poskrbimo, da so vse zahteve ne samo dosežene, ampak jih, če se le da, presežemo, saj se zavedamo občutljive narave tega področja. Upravitelj spletne trgovine webshop.forever.si, Forever Living Products Hungary ltd, Podružnica v Ljubljani je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov. Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo.
Dostavni službi (npr. Pošta Slovenije) bomo zaupali le uporabnikov naslov za dostavo.

Z uporabnikom bomo stopili v stik preko sredstev komunikacije na daljavo le, če uporabnik temu izrecno ne nasprotuje.
 

O PIŠKOTKIH
Kaj so piškotki in zakaj so potrebni?

Piškotek je kratko besedilo, ki ga spletna stran ob vašem obisku pošlje brskalniku. Tako vas spletna stran prepozna, si z njim zapomni podatke o vašem obisku in vam omogoči prijazno ter enostavnejšo spletno storitev. S pomočjo piškotkov prilagajamo vsebino na naši spletni strani, si zapomnimo vaše preference in beležimo obisk naše spletne trgovine. Brskanje po naši spletni trgovini je s piškotki prijetnejše, hitrejše in predvsem učinkovitejše.

Na vaš računalnik lahko webshop.forever.si med drugimi shrani tudi druge piškotke, kot so:
- identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki (za prepoznavanje uporabnika ob naslednjem obisku),
- referenčno spletno povezavo (za priporočilo nakupa in registracije),
- ocene artiklov (da veste, katere artikle ste že ocenili),  
zgoraj navedeni piškotki imajo veljavnost 180  dni

- piškotki sistemov tretjih strank, kot sta Facebook in Google Analytics ( za analizo obiskov spletnega mesta) imajo veljavnost 90 dni

Vsi omenjeni podatki, razen piškotkov, se na strežniku webshop.forever.si shranjujejo trajno. Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca.

Izjemno razkritje osebnih podatkov

Podatki, ki jih webshop.forever.si zbira in obdeluje, bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov webshop.forever.si.